Smullen van oliebollen

Nog meer dan champagne en vuurwerk horen de oliebollen van Muziekvereniging Oranjevaan bij Oud en Nieuw. Een oudejaarsavond is pas geslaagd als de lekkerste oliebollen uit de verre omtrek op tafel staan. Gelukkig slaan ook dit jaar de muzikanten aan het bakken om u te voorzien van deze zelfgebakken lekkernij.

Oudejaarsdag valt dit jaar op een zondag. Toch wil Oranjevaan dat u kunt smullen van verse oliebollen. Daarom vindt het afleveren en afhalen van de bestellingen gewoon op 31 december plaats. Datzelfde geldt voor de vrije verkoop op de Voorstraat en bij Jumbo Fijnaart. De verkoopbus op de Voorstraat staat tussen 09.00 en 12.00 uur ter hoogte van de apotheek. Bij Jumbo Fijnaart aan de Kadedijk 120b vindt de verkoop plaats van 10.00 tot 12.00 uur.

Zevenduizend bollen
In totaal bakt Muziekvereniging Oranjevaan zo’n zevenduizend oliebollen. Dat lijkt veel, maar ze zijn op voor u het weet. Daarom is het verstandig om ze vooraf te bestellen. Dan grijpt u nooit mis. Bovendien zijn de oliebollen zonder rozijnen alleen op bestelling verkrijgbaar.

Afhalen of thuisbezorgen
De bestellingen kunnen afgehaald worden bij de verkooppunten. In de kernen Fijnaart en Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen worden ze ook thuisbezorgd. Dat gebeurt op oudejaarsdag tussen 10.00 en 12.00 uur. De bezorgkosten bedragen 1 euro per bestelling. Vanaf drie zakken is de bezorging gratis.

Locaties
De oliebollen worden zondag 31 december verkocht op de volgende locaties.

  • Voorstraat, ter hoogte van de apotheek (09.00-12.00 uur)
  • Jumbo Fijnaart, Kadedijk 120b (10.00-12.00 uur)
  • Flat De Fine Aerde, Jan Punthof 1 (10.00-10.45 uur)
  • Fendertshof, Kerkring 21 (11.00-11.30 uur)

Bestellen

Het bestellen van de overheerlijke oliebollen is niet meer mogelijk.

Smakelijk
De oliebollen kosten slechts € 6,50 per zak van tien stuks. De opbrengst wordt andere besteed aan het opvoeren van grote kostbare producties, zoals The Gift en Ciske de Rat De Musical. Door de oliebollen van Oranjevaan te kopen steunt u niet alleen een actieve vereniging, maar heeft u ook een smakelijke oudejaarsavond.