Eerste repetitie Turn on the Music Orkest

IMG_1415De komende maanden staan bij Jeugd- en Sportvereniging De Kieviten en Muziekvereniging Oranjevaan volledig in het teken van Turn on the Music. De eerste turnmusical van Nederland is op zaterdag 9 en zondag 10 november te bewonderen in Zalencentrum De Parel in Fijnaart.

Aan het spektakelstuk wordt meegewerkt door de turngroepen van De Kieviten en door alle onderdelen van Oranjevaan: koor MOVE, drumband DUO, de Eigen-Wijsjes en het harmonie-orkest. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het harmonie-orkest uitgebreid tot een 54-koppig muziekgezelschap.
Het Turn on the Music Orkest bestaat naast de muzikanten van Oranjevaan ook uit leden van tweelingzustervereniging OBK uit Willemstad en een aantal gastmuzikanten.
Zondagmorgen 18 augustus vond de eerste gezamenlijke repetitie plaats in de theaterzaal van Zalencentrum De Parel. Dirigent Michel Hectors hield de vaart er goed in, want op één nummer na kon het hele repertoire voor Turn on the Music doorgespeeld worden. Het klonk al boven verwachting. De komende maanden worden de punten op de i gezet.
De eerstvolgende repetitie vindt plaats op zondagmorgen 25 augustus van 11.00 tot 13.00 uur. Dan is ook koor MOVE aanwezig om voor het eerst de nummers met het orkest te oefenen.

Hieronder een foto-impressie van de eerste repetitie.

Geef een reactie