Posted on

Kindercast Ciske maakt grote indruk

Kindercast_CiskeVoordat het carnavalsgeweld vrijdagavond 13 november losbarstte op Het Ongelofelijke Ongeluksbal was het muisstil in De Graanbeurs in Fijnaart. Een volle zaal luisterde ademloos naar het eerste optreden van de kindercast van Ciske de Rat De Musical. De elf talenten vertolkten dan ook haarzuiver het bekende nummer ‘Ik voel me zo verdomd alleen’. Een betere reclame kon de musical zich niet wensen.

Ciske de Rat De Musical wordt door Muziekvereniging Oranjevaan op 18, 19 en 20 maart uitgevoerd in De Parel. Afgelopen vrijdagavond werd de aftrap gegeven voor de kaartverkoop. Na het optreden van de kinderen overhandigde Ciske (Jannes Matthee) de eerste toegangsbewijzen aan Prins Robert den Eerste. Kaarten à € 12,50 zijn in Fijnaart verkrijgbaar bij Drogisterij/Parfumerie Sebastian (Voorstraat 39), Voet Installatietechniek (Voorstraat 7) en bij Slijterij Van der Maas (Oudemolensedijk 9). De toegangsbewijzen zijn ook te bestellen via www.oranjevaan.nl/ciske

Kindercast_4 Kindercast_3 Kindercast_2 Kindercast_1