Schrijf je in voor onze database

De afgelopen vijftien jaar heeft Muziekvereniging Oranjevaan naam gemaakt met haar theaterproducties. In mei 2022 genoten nog een kleine 3000 toeschouwers en ruim 100 deelnemers van Oorlogswinter de musical. Mede door dit succes heeft Oranjevaan besloten zich voortaan toe te leggen op producties met muziek, zang en/of spel, al dan niet gecombineerd met dans. Ben jij een enthousiaste muzikant, zanger en/of acteur? Of vind je het leuk om achter de schermen te werken? En wil je nu of in de toekomst deelnemen aan een of meerdere producties van Oranjevaan? Schrijf je dan nu in onze database in.

Het werkt als volgt: Iedereen in de database is automatisch lid van Muziekvereniging Oranjevaan, wordt op de hoogte gehouden van de producties van Oranjevaan en kan zich aanmelden voor de productie(s) waar hij of zij aan wil meewerken. Vind je de productie niets of heb je geen tijd, dan sla je de productie over.
Wil je wel meewerken? Dan kun je je heel eenvoudig aanmelden.
De hoogte van de financiële bijdrage is afhankelijk van de lengte van het repetitieproces. Voorafgaand aan elk repetitieproces is duidelijk wanneer de repetities en de voorstellingen zijn en welke financiële bijdrage wordt gevraagd.

Wacht dus niet langer, en schrijf je in! Dan ben jij er een volgende keer bij!Reacties zijn gesloten.