Ensemble en solisten

Het ensemble van Muziekvereniging Oranjevaan bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen. Voor elk project wordt de database benaderd en kunnen zij zich aanmelden. Uit deze groep worden ook de hoofdrollen bepaald.

 

Professionele begeleiding

Het doel van Muziekvereniging Oranjevaan is om mensen een professioneel podium te bieden, waarop zij hun talenten verder kunnen ontwikkelen. En talent is er in onze regio volop aanwezig. Dat zie je terug in alle vorige producties van de vereniging. Om dit talent optimaal te laten ontwikkelen, huren wij een professionele zangcoach, repetitor en danscoach in.

Zangcoach
De zangcoach van de cast en het ensemble is Martine van de Kar uit Roosendaal. Zij is opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag tot docerend musicus klassieke zang.  Martine is actief als zangcoach en cultuuraanbieder in het basis- en voortgezet onderwijs. Tevens treedt zij als zangeres veelvuldig op in Roosendaal en omgeving.

Website: http://www.martinevandekar.nl/

Repetitor

De repetitor is Amy Knobel van Muziekschool Lokaal 15 uit Roosendaal. Amy is afgestudeerd aan het Conservatorium te Tilburg aan de Academie voor Muziekeducatie van de opleiding Docent Muziek. Ze is onder andere actief als muziekdocent, pianist en dirigent in Roosendaal en omgeving.

Website: https://www.lokaal15.com/

Danscoach

Caroline Ophof van Balletdansschool Caroline uit Dinteloord verzorgd de choreografieën van onze producties. 

 

Reacties zijn gesloten.