Bas geslaagd voor drums C

Zaterdag 23 juni j.l. heeft onze slagwerker Bas Jaspers examen gedaan voor drums C en de bijbehorende theorie. Hij heeft beide toetsen met een mooie voldoende afgesloten.

Bas volgt al vanaf zijn 8e levensjaar drumlessen, eerst 3 jaar in Fijnaart bij een drumliefhebber. Na 3 jaar stopte deze ‘leraar’ ermee. En moest een nieuwe gezocht worden. In Fijnaart bleek het toen niet mogelijk te zijn om bij een geregistreerde drumdocent lessen te volgen. Bas heeft toen een proefles gevolgd bij slagwerkschool Brok in Steenbergen.

Er was een klik, inmiddels volgt hij hier 6 jaar met veel plezier de wekelijkse lessen, via Marco Brok is het mogelijk om in samenwerking met de Zeeuwse muziekbond examens te doen. Dit heeft Bas al diverse malen met succes behaald.

Slagwerkdiploma’s zijn opgebouwd uit verschillende modules, zo hoort theorie en een verplichte module er altijd bij. Om het diploma compleet te maken horen er ook nog twee keuze modules zijn.

Door deze modules is een slagwerkdiploma een groot pakket geworden en kan je worden opgeleid tot een allround slagwerker. Bas kiest ervoor om het ene jaar theorie en verplichte module te doen, het andere jaar de 2 keuzemodules.

Komend schooljaar gaat Bas de keuzemodules voor slagwerk C doen, wij wensen hem veel succes en plezier met het behalen van z’n 2e deel voor z’n C-diploma.

Reacties zijn gesloten.