Een lintje voor onze voorzitter

JWvB_2Onze voorzitter Jan Willem van Bodegom werd donderdag tijdens de jaarlijkse lintjesregen volledig verrast met een koninklijke onderscheiding. Voor zijn verdiensten voor onder andere Oranjevaan is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Jan Willem is in het dagelijks leven journalist en eigenaar van het weekblad Fendert Lokaal. Om die reden was hij donderdag op pad om de gedecoreerden te fotograferen. Volgens het officiële persbericht waren er vier gelukkigen in Fijnaart. Na nummer vier ging Jan Willem snel naar huis om de foto’s op de computer te zetten. Zover kwam het echter niet, want plotseling stond de taxibus met de burgemeester voor zijn woning. Volledig verrast kwam Jan Willem tot de ontdekking dat dit jaar ook hij koninklijk werd onderscheiden.

Een groot deel van zijn vrije tijd besteedt Jan Willem aan muziekvereniging Oranjevaan, waarvan hij sinds 2004 bestuurslid en sinds 2010 voorzitter is. Hij is tevens de drijvende kracht achter de grote (musical)producties van Oranjevaan. Daarnaast is Jan Willem vrijwilliger en bestuurslid bij Stichting Herdenking Watersnood 1953, vrijwilliger bij eerst de lokale omroep RTVM en nu streekomroep Ons West-Brabant, lid van Dorpstafel Fijnaart en presentator bij onder andere de Koningsdag in Fijnaart, de Fendert Kwis en de dorpsavonden.

 

Reacties zijn gesloten.