Financiële impuls Rabobank voor xylofoon

Met veel plezier neemt Muziekvereniging Oranjevaan jaarlijks deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dinsdagavond 24 april werden de bedragen van dit jaar verdeeld onder de verenigingen van Fijnaart en Heijningen. Oranjevaan mocht een cheque ter waarde van maar liefst € 624,25 in ontvangst nemen uit handen van Rabo-ambassadrice Liesbeth Frijters. 

Verenigingen die bankieren bij de Rabobank West-Brabant Noord mogen deelnemen aan de campagne. Uit het hele gebied van de bank meldden zich ruim vierhonderd clubs aan. Onder hen werd een bedrag van 150.000 euro verdeeld. In totaal werden 29.940 stemmen uitgebracht door bijna 6000 stemmers. Elke stem was goed voor een bedrag van € 3,64. Daarnaast kreeg elke vereniging een ‘startbedrag’ van 100 euro.

In Fijnaart en Heijningen waren zo’n 25 deelnemers. De clubs die meer dan 250 euro ontvingen, kregen hun cheque dinsdagavond in de kantine van v.v. de Fendert uitgereikt. Oranjevaan had maar liefst 144 stemmen gekregen. Samen met het startbedrag was dat goed voor € 624,25. Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe xylofoon. Alle stemmers, ontzettend bedankt. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen.

Bestuurslid Riky van der Zande toont blij de cheque die zij zojuist heeft ontvangen.

Bestuurslid Riky van der Zande toont blij de cheque die zij zojuist heeft ontvangen.

Reacties zijn gesloten.