Geslaagde oliebollenactie oudjaarsdag

Al sinds 1960 bakt en verkoopt Muziekvereniging Oranjevaan voor oudejaarsdag oliebollen. Dit jaar was dat niet anders. En met een mooi resultaat.

Dit jaar bakten de muzikanten, zangers, acteurs en dansers bijna 4500 oliebollen. Daar waren zij zaterdag 30 december vanaf ’s morgens vroeg zoet mee. Het beslag werd gedraaid bij Bakkerij Sonneveld. De oliebollen werden gebakken in ’t Onderdak. De liefhebbers konden ze zaterdag afhalen bij ’t Onderdak of op oudejaarsdag op de Voorstraat. In verband met het slechte weer, mochten we voor de verkoop gebruikmaken van het gebouw van Kinderdagverblijf De Zwingeltjes. Dus in plaats van voor de deur, mochten we nu droog binnen staan. Een groot aantal bestellingen werd ook bij de kopers thuisbezorgd.

Shrek
We kijken terug op wederom een geslaagde actie. De opbrengst krijgt een hele goede bestemming. Op 24, 25, 26 en 27 oktober brengen we Shrek de Musical. Licht, geluid, decor, techniek, kleding, grime, accessoires etc. lopen aardig in de papieren. Vandaar dat elke bijdrage meer dan welkom is.
Dank aan iedereen die heeft meegeholpen en die onze oliebollen heeft aangeschaft.

Hieronder een impressie van het bakken van de oliebollen.

Reacties zijn gesloten.