Koop de gouden oliebollen van Oranjevaan

 

Leutbollen_2015In Fijnaart bestaat carnavalsstichting De Kleibatsers vijftig jaar. Door die vijf keer tien is het goud dat ze zien. Muziekvereniging Oranjevaan gaat al iets langer mee, maar liefst 125 jaar. Meer dan vijftig jaar staat de vereniging niet alleen bekend om haar muzikale kwaliteiten, maar ook om haar overheerlijke oliebollen. Die verdienen met recht het predicaat: gouden oliebollen!

Muziekvereniging Oranjevaan zorgt er met haar oliebollen voor dat de carnavalsvierders een goede bodem kunnen leggen. Maar ook als u zich niet in het leutfeest stort, smaken de oliebollen heerlijk bij de koffie of als lunch. De bakkraam van Oranjevaan staat zaterdagmorgen 6 februari opgesteld op de Voorstraat. De lekkernijen worden voor de deur van Drogisterij/Parfumerie Sebastian ter plaatse gebakken en verkocht. De verkoop start om 09.15 uur.

Fendertshof
De leutbollen zijn tevens verkrijgbaar in de flat Fine Aerde en in Fendertshof. De verkoop vindt van 10.00 tot 10.45 uur plaats in de hal van de Jan Punthof en van 11.00 tot 11.30 uur in de hal van Fendertshof.

Ciske de Rat De Musical
De oliebollen kosten slechts 6 euro per zak van tien stuks. De opbrengst gaat naar de kosten van Ciske de Rat De Musical. Deze megaproductie voert Oranjevaan op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart op in De Parel in Fijnaart. Kaarten voor de musical vol momenten van ontroering, humor en brutale streken zijn verkrijgbaar bij Drogisterij/Parfumerie Sebastian, Voet Installatietechniek, Slijterij Van der Maas en via www.oranjevaan.nl/ciske