Koper is goud bij Oranjevaan

boypracticeMuziekvereniging Oranjevaan vindt elk muziekinstrument even belangrijk. Toch hebben koperinstrumenten een streepje voor. In het harmonie-orkest zijn namelijk trompetten, trombones, tuba’s, baritons en bassen meer dan welkom!

Bespeel jij een (koper)instrument en wil je graag met een gezellige, creatieve en gedreven club muzikanten de dagelijkse stress van je afblazen? Denk dan eens aan Oranjevaan. Om het jaar staat er een spraakmakende, publiekstrekkende, grootse productie op het programma en tussendoor brengen we ook regelmatig een leuk stuk muziek. We repeteren elke woensdagavond in De Parel in Fijnaart, onder de bezielende leiding van dirigent Michel Hectors.

Bespeel je nog geen (koper)instrument, maar wil je dat wel leren? Ook dat kan bij Muziekvereniging Oranjevaan. We hebben gediplomeerde docenten die je snel de fijnste muzikale kneepjes leren. Ben je tussen de 7 en 14 jaar en woon je in de gemeente Moerdijk? Dan kun je gebruikmaken van een zeer aantrekkelijke subsidieregeling, die het lesgeld drastisch verlaagt.

Hebben we je interesse gewekt? Kom dan eens vrijblijvend een kijkje nemen op onze repetitie-avond (elke woensdag van 19.30 tot 21.00 uur in De Parel in Fijnaart), neem verder een kijkje op onze website of bel naar 0168-464262.

Reacties zijn gesloten.