Nieuw oliebollenseizoen Oranjevaan gaat weer van start

De klok is verzet, de eerste herfstbuien zijn gevallen en de temperatuur is (eindelijk) gaan zakken, kortom: de zomer is definitief voorbij. Dat betekent dat het bij de leden van Muziekvereniging Oranjevaan uit Fijnaart weer gaat kriebelen. Hun handen jeuken om beslag te draaien, oliebollen te bakken en deze lekkernijen aan de man en vrouw te brengen. Zaterdag 3 november is het zover, dan start het nieuwe oliebollenseizoen van Oranjevaan.

Vanaf 09.15 uur zijn zaterdag de versgebakken oliebollen verkrijgbaar. Zij worden gebakken en verkocht in de baktent die staat opgesteld voor de deur van Sebastian Drogisterij en Parfumerie aan de Voorstraat 39 in Fijnaart. Een zak met tien versgebakken oliebollen kost € 6,50.

Extra service
Voor de bewoners van Fendertshof, flat Fine Aerde en de appartementen aan de Kerkring komt Oranjevaan met een extra service. Zij kunnen door middel van briefjes, die in deze drie gebouwen hangen, hun bestelling doorgeven. De oliebollen worden dan gratis bij hen thuisgebracht. Deze service geldt alleen voor de bewoners.

Bakmomenten
Na komende zaterdag heeft Oranjevaan dit seizoen nog drie bakmomenten, namelijk op de Kerstmarkt van zaterdag 8 december, op Oudejaarsdag en voorafgaand aan de carnavalsoptocht. Noteer ze alvast in uw agenda, zodat u de overheerlijke oliebollen niet hoeft te missen.