Oliebollen Oranjevaan onovertroffen!

Oliebollen_oudejaarsdagMet temperaturen die richting het vriespunt afdalen, snakken we naar een warme lekkernij. Muziekvereniging Oranjevaan voldoet aan deze winterse behoefte door op zaterdag 7 december weer overheerlijke oliebollen te bakken.

De tijd dat oliebollen alleen op oudejaarsdag op tafel stonden, ligt gelukkig al weer lange tijd achter ons. Ook op andere momenten in het jaar gaat deze lekkernij er in als koek. Kom daarom zaterdagochtend 7 december naar de Voorstraat in Fijnaart. Ter hoogte van Apotheek Fijnaart staat de kraam van Oranjevaan, waarin de leden vanaf 08.45 uur de oliebollen ter plaatse bakken. Verser kunt u ze niet krijgen!
Zorg wel dat u op tijd bent, want de ervaring leert dat de oliebollen in enkele uren gebakken en verkocht zijn. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Een zak met tien oliebollen kost slechts € 5,50. De verkoop vindt niet alleen plaats op de Voorstraat, maar ook in de flat Fine Aerde (10.00 tot 10.45 uur) en in de hal van Fendertshof (11.00 tot 11.30 uur).

Oudejaarsdag
Muziekvereniging Oranjevaan houdt uiteraard op ook oudejaarsdag een oliebollenactie. Sterker nog, voor deze verkoop worden maar liefst 7000 oliebollen gebakken. Aangezien de eindejaarsbollen snel zijn uitverkocht, is het verstandig om ze vooraf te bestellen. Dat kan tot en met zondag 29 december via deze website (klik hier) en via het telefoonnummer 0168-463097. U kunt de bestelde oliebollen afhalen, maar als u in Fijnaart en Heijningen woont ook thuis laten bezorgen. U ontvangt uw bestelling dan op oudejaarsdag tussen 10.00 en 12.00 uur. De bezorgkosten bedragen € 0,50 per bestelling. Vanaf drie zakken worden geen bezorgkosten gerekend. Een smakelijke oudejaarsdag!

Reacties zijn gesloten.