Oranjevaan brengt… Ciske de Rat

Ciske-DaveMuziekvereniging Oranjevaan heeft een prima vervanger gevonden voor Beauty and the Beast. In het weekend van 19 en 20 maart 2016 wordt de musical CISKE DE RAT opgevoerd!

Het wordt voor het eerst dat de musical over de belhamel Ciske Vrijmoeth muzikaal ondersteund wordt door een harmonie-orkest. De ensemblenummers worden gezongen door het koor MOVE. De rollen worden gespeeld en gezongen door een speciaal samengestelde cast. Voor de kinderrollen wordt een kindercast bijeen gebracht. Maar ook het ballet van Caroline Ophoff uit Heijningen gaat zijn medewerking verlenen.

Stem en spaar mee!
Ciske de Rat de musical wordt opgevoerd in de sporthal van De Parel in Fijnaart, die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een heus theater. Het uitvoeren van een dergelijke grootse productie gaat flink in de papieren lopen. Toch wil de 125-jarige muziekvereniging de kaarten niet te duur maken. Daarom wordt met andere acties geprobeerd het geld bijeen te krijgen. Bent u lid van Rabobank West-Brabant Noord, dan kunt u daar ook uw steentje aan bijdragen en tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op Muziekvereniging Oranjevaan. Ga daarvoor naar de website www.rabowbnleden.nl
Bent u klant bij Jumbo Fijnaart, dan kunt u vanaf komende woensdag gratis meesparen met Oranjevaan door uw muntjes in de pijp van de muziekvereniging te stoppen.
Met uw hulp brengt Oranjevaan de prachtige musical van Ciske de Rat naar Fijnaart!