Oranjevaan ontvangt € 1485,55 van Rabobank Clubkas Campagne

clubkasDe Rabobank Clubkas Campagne heeft Muziekvereniging Oranjevaan zeker geen windeieren gelegd. De muzikanten mogen maar liefst € 1485,55 in ontvangst nemen. Zij zijn Rabobank West-Brabant Noord en alle kiezers daarvoor zeer erkentelijk.

Speciaal voor de Rabobank Clubkas Campagne heeft Rabobank West-Brabant Noord een bedrag van € 125.000 beschikbaar gesteld. Van 3 tot en 14 april konden de leden stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. In totaal zijn er 3525 leden die hun stem hebben uitgebracht.
Oranjevaan kreeg 209 stemmen. Dat leverde € 1485,55 op. Dat bedrag  krijgt een feestelijk doel. Dit jaar bestaat namelijk het koor MOVE 5 jaar. Het eerste lustrum van het Muziekvereniging Oranjevaan Vocaal Ensemble gaat gevierd worden met een bijzonder concert. De opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne maakt het mogelijk om hier een spetterende happening van te maken. Rabobank West-Brabant Noord en alle leden die op Oranjevaan hebben gestemd: ontzettend bedankt. 

Reacties zijn gesloten.