Oranjevaan slaat weer aan het bakken

Ruim acht maanden hebben de inwoners van Fijnaart en omstreken het zonder de overheerlijke oliebollen van Muziekvereniging Oranjevaan moeten stellen. Aan die periode komt een eind. Zaterdag 4 november slaan de leden weer aan het bakken op de Voorstraat in Fijnaart. Vanaf 09.15 uur zijn de versgebakken oliebollen verkrijgbaar.

 

De oliebollenloze periode heeft Oranjevaan gebruikt om de apparatuur te vernieuwen. Enkele weken geleden is met de nieuwe bakken proefgedraaid. Het resultaat was boven verwachting. De oliebollen smaakten voortreffelijk. De lekkernijen zijn overigens niet allemaal in de maag van de muzikale bakkers beland, maar zijn uitgedeeld aan de inwoners van woonzorgcentrum Fendertshof.

 

Kakelvers

De komende maanden bakt Oranjevaan op vier momenten haar populaire oliebollen. De aftrap is komende zaterdagmorgen. De bakkraam staat opgesteld voor Sebastian Drogisterij en Parfumerie aan de Voorstraat 39 in Fijnaart. De oliebollen worden ter plaatse gebakken en zijn dus kakelvers. De eerste bollen komen rond 09.15 uur uit het vet. De oliebollen zijn zaterdag ook vanaf 10.00 uur verkrijgbaar in de flat Fine Aerde. Een zak met tien versgebakken oliebollen kost € 6,50.

 

The Gift

Met de start van het oliebollenseizoen start ook de kaartverkoop voor de musical The Gift. Het Kerstverhaal in Passion-stijl wordt zaterdag 16 december om 19.30 uur opgevoerd in de sfeervolle ambiance van de rooms-katholieke kerk in Fijnaart. The Gift bevat muziek van onder andere: Van Dik Hout, Nick & Simon, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Bløf. Geef jezelf of een ander een prachtige voorstelling cadeau en kom naar The Gift. Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 (inclusief gratis koffie/thee in de pauze) en zijn verkrijgbaar bij Sebastian Drogisterij en Parfumerie en via www.oranjevaan.nl/thegift

 

Reacties zijn gesloten.