Oranjevaan start nieuw oliebollenseizoen

De klok is teruggezet naar zijn gebruikelijke stand. Dat betekent dat Muziekvereniging Oranjevaan uit Fijnaart haar bakspullen in gereedheid brengt voor een nieuw oliebollenseizoen. Komende zaterdagmorgen wordt de lekkernij weer voor het eerst gebakken en verkocht in de bakkraam op de Voorstraat in Fijnaart.

Met de aanschaf van de oliebollen bent u niet alleen verzekerd van een heerlijke versnapering, u steunt ook de plaatselijke muziekvereniging. De opbrengst van de oliebollenverkoop gaat namelijk naar de grote producties van Oranjevaan. Afgelopen maart werd Ciske de Rat De Musical drie keer uitgevoerd voor een volle zaal. Maar liefst 2300 mensen genoten van de avonturen van het Amsterdamse straatschoffie. De kosten van een dergelijke productie zijn echter vele malen hoger dan de opbrengst. Vandaar dat Oranjevaan de oliebollenacties hard nodig heeft om de voorstellingen tegen vriendelijke entreeprijzen aan te kunnen bieden.

Vier momenten
De komende maanden bakt Oranjevaan op vier momenten haar overheerlijke oliebollen. De aftrap is komende zaterdagmorgen. De bakkraam staat dan opgesteld voor Sebastian Drogisterij en Parfumerie aan de Voorstraat 39 in Fijnaart. De oliebollen worden ter plaatse gebakken en zijn dus kakelvers. De eerste bollen komen rond 09.15 uur uit het vet. Wilt u genieten van een heerlijke lekkernij bij de koffie op lunch, zorg dan dat u op tijd bij de kraam bent, want op is op. De oliebollen worden zaterdag ook verkocht in de flat Fine Aerde (van 10.00 tot 10.45 uur) en in de hal van Fendertshof (van 11.00 tot 11.30 uur). Een zak met tien versgebakken oliebollen kost slechts 6 euro.

oliebollen_3

Reacties zijn gesloten.