Oranjevaan zorgt voor warme oliebollen in koude dagen

Nu het kwik nauwelijks naar de dubbele cijfers stijgt, is een warme lekkernij meer dan welkom. Dat treft, want zaterdagmorgen 7 december staat Muziekvereniging Oranjevaan weer met haar oliebollenkraam op de Voorstraat in Fijnaart. Vanaf 09.15 uur kunt u smullen van de versgebakken oliebollen.

Een maand geleden was de vuurdoop van het nieuwe hulpmiddel van Oranjevaan. Een professionele doseermachine plopt voortaan in hoog tempo prachtige oliebollen in het vet. Het debuut van het apparaat was meer dan geslaagd.

Zaterdag
Komende zaterdag slaan de muzikanten wederom aan het bakken. De kraam staat opgesteld ter hoogte van de pinautomaat. Vanaf 09.15 uur zijn de eerste bollen te koop. De verkoop duurt zolang de voorraad strekt. De oliebollen kosten 7 euro per zak met tien stuks.

Oorlogswinter
De opbrengst van de oliebollenverkoop gebruikt Oranjevaan voor haar grote producties, zoals in het verleden Sister Act De Musical en Ciske de Rat De Musical. Op 15, 16 en 17 mei 2020 staat Oorlogswinter de musical op het programma. Deze voorstellingen vinden plaats in de openlucht, op het evenemententerrein van Fijnaart. Oorlogswinter belooft nu al de grootste theatersensatie te worden die ooit in het dorp is opgevoerd. Binnenkort start de kaartverkoop, hou de media in de gaten!