Rabobank Clubkas Campagne. Samen onze regio versterken!

clubkasRabobank West-Brabant Noord draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank West-Brabant Noord stelt € 125.000 beschikbaar! Ook Muziekvereniging Oranjevaan doet in 2015 mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van donderdag 2 april t/m dinsdag 14 april 2014 mogen leden van Rabobank West-Brabant Noord vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Muziekvereniging Oranjevaan, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan iedereen!
Het is voor Muziekvereniging Oranjevaan belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor ons jubileumproductie in maart 2016!
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Muziekvereniging Oranjevaan tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank West-Brabant Noord. Dus zet deze mail ook door naar familie, vrienden en bekenden. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/wbn.

Reacties zijn gesloten.