Rabobank steunt Shrek de Musical

Rabobank West-Brabant Noord heeft een groot hart voor het verenigingsleven. Elk jaar organiseert de coöperatie de Rabo ClubSupport. Iedereen die bankiert bij de bank kan dan zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete verenigingen. Elke stem is geld waard. Muziekvereniging Oranjevaan neemt jaarlijks deel aan deze actie en mocht onlangs € 556,99 in ontvangst nemen.

Sinds een aantal jaren legt de 133-jarige Muziekvereniging Oranjevaan uit Fijnaart zich steeds meer toe op grootschalige producties. Zo werden onder andere de musicals Sister Act, Ciske de Rat en Oorlogswinter met groot succes opgevoerd. Daarom bestaat de muziekvereniging niet langer alleen uit een orkest, maar ook uit een cast en ensemble. Zij zijn nu druk aan het repeteren voor Shrek de Musical, waar in oktober volgend jaar jong en oud van kan genieten.

Zeer welkom
Het opvoeren van een musical is een kostbare aangelegenheid. Allereerst moet de sporthal van De Parel omgebouwd worden tot een ware theaterzaal, compleet met zittribune, decors en volop techniek. Maar de shows moeten ook goed uitgelicht en de muzikanten, zangers en acteurs goed uitversterkt worden. De kosten zijn zo hoog, dat alleen de inkomsten van entreekaartjes niet voldoende zijn. Sponsoren, subsidies en fondsen zijn bittere noodzaak. Daarom is een bijdrage van de Rabo ClubSupport zeer welkom.

Uitreiking
Woensdag 11 oktober werden de repetities voor Shrek de Musical onderbroken door een bezoek van Ton Santbergen. Ton is niet alleen een hele goede bekende van Oranjevaan, maar ook ambassadeur van Rabobank West-Brabant Noord. Hij verraste de deelnemers aan Shrek de Musical met een cheque ter waarde van € 556,99. Dit werd met groot gejuich ontvangen! Iedereen die op ons gestemd heeft: ontzettend bedankt!!!

Reacties zijn gesloten.