Sinterklaassfeertje bij Jumbo

DSC00015Zaterdag 24 november hebben onze Eigen-Wijsjes samen met Uniek een optreden verzorgd in de Jumbo in Fijnaart. Uniek is het jeugdensemble van muziekvereniging de Unie uit Fijnaart. Omdat er helaas niet zo heel veel kinderen meer zijn die muziek leren spelen, dacht Oranjevaan dat het leuk zou zijn om met andere jeugdige dorpsgenoten samen te spelen, dat is dus Uniek geworden.

Sinds enkele jaren geven de Eigen-Wijsjes een optreden bij Jumbo Driesen (voorheen C1000) Andere jaren werden ze ondersteund door volwassenen uit het ‘grote orkest’. Dit jaar spelen ze alleen met kinderen.  Dat is voor het winkelend publiek leuk om naar te kijken en te luisteren. Eigenaar Gert Driesen heeft  vele positieve reacties van het publiek mogen ontvangen. Ook het personeel heeft met nog meer enthousiasme hun werkzaamheden kunnen verrichten, omdat de bekende sinterklaasliedjes voor een gezellige sfeer in de winkel heeft gezorgd.

Momenteel zijn de kinderen kerstliedjes aan het instuderen. Deze laten ze horen op 15 december, net voor de kerstsamenzang in de Nederlands Hervormde kerk in Fijnaart.

Geef een reactie