Smakelijke barbecue als driedubbele afsluiter

Met een heerlijke en gezellige barbecue heeft Muziekvereniging Oranjevaan zaterdag 25 juni drie afsluitingen gevierd. Het was niet alleen het slot van het seizoen, maar ook van het jubileumjaar én het succesvolle project Ciske de Rat De Musical. Naast de leden waren dan ook alle medewerkers van de musical uitgenodigd om een vorkje mee te prikken. 

Vlak voor het toetje werd slagwerker Bas Jaspers in het zonnetje gezet. Bas had die ochtend zijn praktijkexamen B voor snare gehaald. Ook was er een cadeau voor dirigent Michel Hectors. Michel staat al tien jaar voor het orkest. De klik tussen Michel en Oranjevaan is enorm. Daarom sprak voorzitter Jan Willem van Bodegom de hoop uit dat er nog zeker tien jaar aan vastgeplakt mogen worden. Tot slot werden gastheer Wim en gastvrouw Riky van der Zande in de bloemen gezet en uit eten gestuurd. Voor de derde keer mocht de muziekvereniging genieten van hun gastvrijheid en van hun prachtige tuin om de barbecue te houden.

Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is. De foto’s hieronder spreken voor zich.