Spaar bij Jumbo voor Oranjevaan

Jumbo_klantenMet Pasen zijn de verenigingsweken van Jumbo Fijnaart van start gegaan. Hiermee kunt u gratis de clubkas spekken van uw favoriete vereniging of stichting. Uiteraard is ook muziekvereniging Oranjevaan van de partij. 

Tot en met 28 juni 2014 krijgt u bij iedere € 20,- aan boodschappen een muntje. Dat muntje vertegenwoordigt een waarde van € 0,10. In de winkel van Jumbo Fijnaart staan kokers opgesteld. Elke koker draagt een logo van een plaatselijke vereniging of stichting. De muntjes die u in een koker stopt, gaan naar de desbetreffende club. U steunt zo uw favoriete vereniging of stichting. Wekelijks wordt een tussenstand bijgehouden. Na 28 juni wordt het totaalbedrag bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking en ontvangt elke club zijn opgehaalde bedrag.

Actie-artikelen
Elke week zijn met 10 tot 12 actie-artikelen extra munten te verkrijgen. Deze artikelen worden wekelijks gepubliceerd op de achterpagina van Fendert Lokaal. Zo ontvangt u tot en met dinsdag 29 april bij één krat Heineken 10 munten en bij Unox Soep in pak 4 munten. Zo gaat het sparen extra snel. 

Oranjevaan
Uiteraard willen wij u vragen om uw muntjes te storten in de koker van Oranjevaan. Met het opgehaalde bedrag willen wij ons jubileumjaar (in 2015 bestaat we 125 jaar) afsluiten met een spetterende productie. Alvast heel erg bedankt. 

Reacties zijn gesloten.