Supergezellige barbecue mét vlammen

Om elkaar voor de zomervakantie op een andere, culinaire manier te ontmoeten, hield Muziekvereniging Oranjevaan vrijdag 20 juni een barbecue. Hiervoor was een meer dan geschikte locatie uitgekozen: de tuin van bestuurslid Riky van der Zande. Een betere plek hadden we niet kunnen bedenken. 

Iedereen genoot vooraf al van de prachtige tuin die Riky en Wim de afgelopen jaren hebben aangelegd. Het grasveld was voor deze gelegenheid sfeervol ingericht met tafels, stoelen en uiteraard de barbecue. De aanwezige leden lieten zich het vlees, de salades en het stokbrood van Slagerij Otto goed smaken. Daarna verplaatste het gezelschap zich richting de blokhut, waar nog een dessertbuffet werd geserveerd. Ondertussen ging ook het kampvuur aan. Vooral Bas, Martijn en Lejanne vonden het ‘vuurtje stoken’ fantastisch. Uiteindelijk ging iedereen moe maar zeer voldaan naar huis. 

Riky en Wim, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en prachtige locatie. De afspraak voor volgend jaar, de barbecue in ons jubileumjaar, is inmiddels gemaakt.