Support ‘Oorlogswinter de musical’ en stem op Oranjevaan

In mei volgend jaar brengt Muziekvereniging Oranjevaan een indrukwekkende productie. In het kader van 75 jaar Vrijheid wordt de musical Oorlogswinter opgevoerd. Een musical met een lach en een traan, spanning en verdriet, romantiek en het maken van lastige keuzes.

Oranjevaan durft de uitdaging aan en brengt Oorlogswinter in de openlucht, op het evenemententerrein van Fijnaart. Het publiek zit gegarandeerd droog dankzij een grote, overdekte tribune. Een grootschalige productie als Oorlogswinter vergt niet alleen de nodige voorbereidingen, maar brengt ook veel kosten met zich mee. Alles moet op het evenemententerrein opgebouwd worden. Oranjevaan doet er dan ook alles aan om de benodigde financiële middelen binnen te halen; met haar bekende oliebollenacties, het aanboren van subsidies, een beroep doen op sponsoren en door mee te doen met Rabo ClubSupport.

Stem
Als coöperatieve bank geeft de Rabobank elk jaar een deel van haar winst aan verenigingen. Bent u lid van de Rabobank, dan kunt u meebepalen welke verenigingen de bank steunt. Elke stem is geld waard. Geld dat Oranjevaan goed kan gebruiken voor Oorlogswinter de musical. Ga naar Rabobank.nl/clubsupport en stem op Muziekvereniging Oranjevaan. Stemmen kan van 27 september tot en met 6 oktober. Alvast ontzettend bedankt!