The best of… MUSICALS trapt af met feestelijk taartmoment

Het einde van de zomervakantie betekende voor Muziekvereniging Oranjevaan het begin van de repetitieperiode voor The best of… MUSICALS. Tot het weekend van 24 en 25 maart studeren de muzikanten, zangers en zangeressen keihard op de mooiste musicalnummers. Maar eerst was het tijd voor een feestelijke aftrap met drie heerlijke taarten die de deelnemers zich heerlijk lieten smaken.

Woensdagavond 7 september kwam een grote meerderheid van de bijna honderd deelnemers in De Parel bij elkaar om de kick-off van The best of… MUSICALS bij te wonen. Eerst gingen zij op de foto bij het traditionele taartmoment. Door het grote aantal muzikanten, zangers en zangeressen moesten er maar liefst drie taarten worden aangerukt om iedereen te kunnen voorzien van de versnapering. Het aansnijden van de taarten werd verricht door de jongste en de oudste deelnemer van The best of… MUSICALS, namelijk door Sophie Remus en Wim Luijten.

23 musicals
Terwijl iedereen genoot van een kop koffie of thee met taart, nam regisseur en voorzitter van Oranjevaan Jan Willem van Bodegom het woord. Hij nam de aanwezigen mee door de speellijst. Elk nummer werd met instemming en soms zelfs met gejuich ontvangen. Het publiek krijgt in maart volgend jaar dan ook een aantrekkelijke mix van de mooiste musicalnummers voorgeschoteld. Het aanbod varieert van gevoelige ballads tot levendige meezingers. In totaal worden er nummers gespeeld uit maar liefst 23 musicals.

Genot voor oog en oor
Enkele nummers worden instrumentaal gebracht. Het overgrote deel wordt echter gezongen door ensemble, solisten en duo’s. Diverse nummers krijgen een extra showelement door leden van de ballet- en dansschool van Caroline Ophof.
De TIM-Group zorgt net als bij de vorige producties van Oranjevaan ervoor dat licht en geluid professioneel zijn geregeld. Bij deze productie wordt extra ingezoomd op het visuele aspect. Kortom: The best of… MUSICALS wordt een genot voor oog en oor.

Luxe theaterstoelen
Het publiek hoeft dankzij een oplopende tribune niets van de show te missen. Dit keer is de tribune zelfs voorzien van luxe theaterstoelen, zodat iedereen comfortabel kan genieten. Binnenkort gaat de kaartverkoop van start. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte. Noteer in ieder geval alvast in je agenda: vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023 om 20.00 uur: The best of… MUSICALS in De Parel in Fijnaart. Dit spektakel wil je niet missen!

Onder toeziend oog van de deelnemers aan The best of… MUSICALS worden de taarten aangesneden door Wim Luijten (l) en Sophie Remus. FOTO WIM VAN DER ZANDE


Reacties zijn gesloten.