Webbe ze gestrikt: de leutbollen van Oranjevaan

De koks van Oranjevaan bakken overheerlijke oliebollen.

De koks van Oranjevaan bakken overheerlijke oliebollen.

Carnavalsstichting De Kleibatsers heeft een nieuwe prins, nar en ceremoniemeester gestrikt. Muziekvereniging Oranjevaan heeft het weer geflikt dat de carnavalsoptocht in Fijnaart met een goed gevulde maag van start kan gaan. Op zaterdagmorgen 1 maart worden de oliebollen vanaf 08.45 uur vers gebakken op de Voorstraat.

 De bakkraam van Oranjevaan is te vinden ter hoogte van Apotheek Fijnaart. U kunt ook op uw gehoor afgaan, want uiteraard wordt het bakken en verkopen van de leutbollen ondersteund met leutige muziek. De leutbollen zijn tevens verkrijgbaar in de flat Fine Aerde en in Fendertshof. De verkoop vindt van 10.00 tot 10.45 uur plaats in de hal van de Jan Punthof en van 11.00 tot 11.30 uur in de hal van Fendertshof.
De oliebollen kosten slechts € 5,50 per zak (à tien stuks). De opbrengst wordt onder andere besteed aan de jubileumactiviteiten bij Oranjevaan, want de vereniging heeft wat te vieren. Dit jaar viert het koor MOVE zijn eerste lustrum en volgend jaar bestaat Oranjevaan maar liefst 125 jaar.

Reacties zijn gesloten.