Word jij de nieuwe Ciske?

Affiche_oproep_webDankzij de boeken, de film en de musical kent iedereen in Nederland Ciske de Rat, het straatschoffie met een hart van goud. Muziekvereniging Oranjevaan geeft haar 125-jarig bestaan extra glans door de bekroonde musical in maart volgend jaar in Fijnaart op te voeren. Daarvoor is de vereniging op zoek naar getalenteerde kinderen.

Voor de musical zoekt Oranjevaan vertolkers van de volgende rollen:

  • Ciske de Rat, een straatschoffie met een hart van goud
  • Dorus Keulemans, het zieke vriendje van Ciske
  • Betje van Gemert, het lieve vriendinnetje van Ciske
  • Jantje Verkerk, een pestkop en de aartsvijand van Ciske
  • Jongens en meisjes die in de huid kruipen van een klasgenootje, verwend kind of samen met Ciske in het tuchthuis zitten.

Vóór 1 mei
Lijkt het je leuk om mee te spelen in Ciske de Rat De Musical? Ben je tussen de 10 en 14 jaar en niet te lang? Kun je goed zingen en heb je het lef om op een podium te staan? Lukt het je zelfs om met een plat Amsterdams accent te praten? Geef je dan vóór 1 mei aanstaande op. Vraag je ouders om je aan te melden via info@oranjevaan.nl

Workshops
De audities vinden in juni plaats en bestaan uit workshops zang, dans en toneel. Hierdoor krijgt het creatieve team een goed beeld van de mogelijkheden van de talentjes. De kinderen hebben een leuke, leerzame ochtend of middag, ook als ze niet worden gekozen. Meld uw zoon/dochter aan en wie weet straalt hij of zij volgend jaar voor een volle zaal bij Ciske de Rat De Musical.