The best of… MUSICALS

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023 brachten ruim honderd muzikanten, zangers en dansers de beste, mooiste, leukste en ontroerendste musicalnummers voor het voetlicht.

Het publiek maakte in een wervelende show kennis met alle facetten van de theatervorm musical. De beste, mooiste, leukste en ontroerendste musicalnummers worden vertolkt door een harmonieorkest, een musicalensemble, solisten en een ballet.

De voorstellingen vonden plaats in de sporthal van multifunctioneel centrum De Parel in Fijnaart, die hiervoor was omgebouwd tot een ware theaterzaal.

Het orkest
De muziek van The best of… MUSICALS werd gespeeld door het projectorkest van Muziekvereniging Oranjevaan. Dit orkest bestaat uit circa 50 muzikanten uit de regio West-Brabant. Het orkest staat onder leiding van Michel Hectors. 

Ensemble en solisten
De musicalnummers werden gezongen door circa 50 zangers en zangeressen. Zij vormen het musicalensemble. Een aantal van hen nam ook de solonummers voor hun rekening. Martine van de Kar coacht het ensemble en de solisten. Zij werden tijdens de repetities begeleid door repetitor Amy Knobel.

Ballet
Ruim 50 dansers en danseressen van Ballet Dansschool Caroline namen deel aan de voorstellingen. Voor de choreografie en het begeleiden van de dansers tekende Caroline Ophof.

Reacties zijn gesloten.